Trainers

Rob Tummers

Rob is een enthousiaste en open trainer. Hij heeft een rotsvast vertrouwen in de mogelijkheden van mensen om te groeien.

Rob werkte ruim 15 jaar met veel plezier in verschillende commerciële rollen. Training en coaching loopt daarbij als een rode draad door zijn carrière. En op het moment dat hij zelf een uitgebreide trainersopleiding ging volgen ontdekte hij wat hij het allermooiste vindt: bij mensen omhoog halen wat erin zit en weghalen wat er dwarszit. Zodat mensen gelukkiger en succesvoller zijn. Sinds een aantal jaar is Rob met veel plezier trainer en het is inmiddels een tweede natuur. Rob werkt het liefst in kleinere groepen en vindt dat training waardevol wordt als het over jezelf en je eigen omgeving gaat. De persoonlijke aanpak van Rob is wat veel deelnemers waarderen.

Wat deelnemers zeggen over Rob:
"Toegankelijk, intelligent, flexibel. Goede, duidelijke uitleg. Gericht op leerdoelen, tempo, niveau en wensen van deelnemers."

Roy Nieuwenhuijzen

Roy Nieuwenhuijzen heeft zijn hele werkzame leven in de IT gewerkt en is daarnaast al vele jaren als trainer met veel enthousiasme in staat om ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier uit te leggen. In combinatie met een interactieve manier van lesgeven levert dit leuke en vooral leerzame trainingen op.

Zijn werkgebied is Microsoft pakketten zoals Teams, SharePoint, Excel en Power BI. Naast het lesgeven ondersteunt hij ook regelmatig organisaties bij het inrichten van SharePoint.